Новини

02.02.2021

Доступна нова послуга – ремонт та обслуговування гідронасосів!

ACORD Component Repair надає послуги по високоякісному ремонту гідравлічних насосів більшості світових виробників з використанням оригінальних комплектуючих.

ACORD Component Repair – це професійний підхід до ремонту основних компонентів гідравлічних систем. Висококваліфікований персонал, оригінальні запасні частини, точний професійний інструмент, найвищі вимоги до чистоти – основні чинники, що дозволяють нам пишатися нашою роботою і гарантувати високий ресурс гідравлічних насосів після ремонту в нашій майстерні. Широкий асортимент наявності запасних частин і нових гідронасосів – гарантія мінімального простою вашої техніки.

Ми ремонтуємо та обслуговуємо гідронасоси, які є невід’ємною частиною спецтехніки різних видів:

  • сільськогосподарської
  • будівельної
  • комунальної
  • гірської

Надаємо послуги з ремонту та обслуговування наступних видів гідронасосів:

  • аксіально-поршневих
  • шестерних
  • героторних
  • електрогідравлічних
Доступна нова послуга – ремонт та обслуговування гідронасосів! - галерея 1
Доступна нова послуга – ремонт та обслуговування гідронасосів! - галерея 2

Висококваліфіковані механіки, професійний інструмент для ремонту, високі вимоги щодо контролю забруднень при проведенні ремонту та сучасне обладнання – запорука високої якості робіт!
Для більш тонкого налаштування гідравлічного насосу для роботи в певних умовах – всі насоси після ремонту піддаються випробуванням на професійному обладнанні, яке імітує роботу в реальних умовах.

Ми працюємо з гідравлічними насосами таких світових виробників:

Komatsu
Bobcat
Atlas Weyhausen
New Holland Agriculture
Ammann

Потрібна допомога? Наші спеціалісти проконсультують Вас!
image

ACORD Component Repair

ACORD Component Repair – це професійний підхід до ремонту основних компонентів гідравлічних систем. Висококваліфікований персонал, оригінальні запасні частини, точний професійний інструмент, найвищі вимоги до чистоти - основні чинники, що дозволяють нам пишатися нашою роботою і гарантувати високий ресурс гідравлічних насосів після ремонту в нашій майстерні. Широкий асортимент наявності запасних частин і нових гідронасосів і гідромоторів – гарантія мінімального простою вашої техніки.

Ми володіємо всіма необхідними ресурсами для проведення високоякісного ремонту та налаштування з подальшим тестуванням гідронасосів і гідромоторів, що встановлюються на більшість сучасних зразків спецтехніки десятків виробників.